Ha elhatároztad magad…

Ha úgy döntesz, hogy könyvelőt váltasz és a jövőben velünk szeretnél dolgozni, azon leszünk, hogy a váltás számodra minél egyszerűbb legyen. Igazából egyetlen dolgod lesz csak, hogy összekapcsolj minket a korábbi könyvelőddel, megadd nekünk az ő elérhetőségét. Innentől mi már bekérünk tőle minden szükséges adatot és információt, ami ahhoz szükséges, hogy folytassuk a munkát.

Sokan tartanak a váltástól, halogatják akár évekig, mert kellemetlen közölni az ilyesmit és félnek az ezzel járó rengeteg feladattól. A felmondás tényleg nem könnyű, de ha már túl vagy rajta, hidd el, a könyvelőd el fogja fogadni a döntésedet és nagyon segítőkész lesz. Ezt tapasztalatból mondom, egyetlen céget sem vettem még át, ahol az előző könyvelő, ne adott volna át minden adatot és ne lett volna rendkívül kedves és segítőkész, akár még hónapokkal később is, mert egy téma, amihez szükségem volt rá, akkor került elő.

Ugyanakkor arra készülj fel, hogy a kezdeti időszakban sokat fogunk Tőled kérdezni, amíg jobban megismerjük a vállalkozásod működését. Ezekre a kérdésekre azonban szívesen fogsz válaszolni, mert a munkádról, a cégedről, az ötleteidről mesélhetsz.

De azt megígérem, hogy a volt könyvelőd felé nem kell majd a kéréseimet tolmácsolni.

Én nagyon sok felkészült, szorgalmas és kedves kollegát ismerek. Ha úgy érzed, hogy Te nem a megfelelőnél vagy, légy bátor!

Tedd a céged könyvelését biztos kezekbe! 

vagner.emilia@konyvelesobudan.hu
06-70-636-1002
Budapest, 3. kerület

Várom a megkeresésed!

Üdvözlettel:

Vágner Emília

Küldj üzenetet:

Leave this field blank

Vágner Emília

Könyvelő, adótanácsadó